تمام مطالب

آزمون‌های پایان ترم طلاب حضوری، غیرحضوری و مجازی به صورت غیرحضوری برگزار می‌شود

مدنی مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام گفت: بر اساس تصمیم جمعی مقرر شد کلاس‌ها تا پایان این ترم به صورت غیرحضوری ادامه ‌یابد و آزمون‌های پایان ترم و نیز آزمون ورودی این موسسه علمی به صورت غیرحضوری برگزار می‌شود.

اللهم ان لم تکن غفرت لنا فیما مضی من شعبان فاغفر لنا فیما بقی منه

اعمال ماه شعبان اللهم ان لم تکن غفرت لنا فیما مضی من شعبان فاغفر لنا فیما بقی منه خداوندا ! اگر در آن قسمت از ماه شعبان که گذشته ما را نیامرزیدی در این مابقی اش، ما را مورد آمرزش قرار بده.

برگزاری دروس به صورت غیرحضوری و فعالیت های جهادی طلاب

مدنی مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام با تاکید بر اینکه در همه بخش‌هایی که برنامه های آموزشی به صورت حضوری وجود داشت اکنون به صورت آموزش از راه دور در حال اجرا است، گفت: گروهی از طلاب سامان‌دهی شدند تا به صورت جهادی در زمینه های مختلف از دوخت لباس بیمارستانی و توزیع مواد بهداشتی تا تجهیز اموات با کادر درمانی همکاری کنند.