اطلاعیه آموزش از راه دور طلاب سطح 3

آموزش از راه دور

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، اطلاعیه معاونت آموزشی تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام ویژه طلاب سطح ۳ بدین شرح است:

به اطلاع طلاب گرامی می رساند به منظور رعایت نکات بهداشتی و حفظ سلامت و با توجه به ضرورت  استمرار فعالیتهای آموزشی وپیشرفت دروس طبق تقویم آموزشی، دروس طلاب حضوری سطح۳ تا پایان اسفندماه به شرح ذیل به صورت غیرحضوری ارائه می‌شود:

۱- فایل‌های صوتی تعدادی از دروس در سامانه محتوا موجود است و باقی دروس به مرور توسط اساتید، ضبط و در سامانه محتوا، بارگذاری خواهد شد.

۲- دسترسی به فایل های دروس به دو صورت امکانپذیر است:

الف: مراجعه به سامانه محتوا

ب: خریداری CD از فروشگاه الکترونیک

۳- طلاب باید دروس را طبق محدوده تعیین شده تا پایان اسفند ماه به اتمام برسانند.

۴- ادامه تدریس بعد از تعطیلات نوروز بر اساس محدوده اعلام شده، اجرا خواهد شد. لذا طلاب به اتمام محدوده اهتمام ورزند.

۵- فایل‌های صوتی صرفاً جهت استفاده‌ی شخصی طلاب می‌باشد و در اختیار دیگران قرار دادن مجاز نمی‌باشد.

۶- کد کاربری و رمز عبور به سامانه محتوا همان کد و رمز عبور به سامانه دانش پژوهان می‌باشد.

۷- طلاب گرامی می توانند برای رفع ابهامات و مشکلات با مرکز تخصصی خود تماس حاصل فرمایند.

تذکرات:

* با توجه به ظرفیت محدود بخش مجازی، مهمان به آن بخش امکان پذیر نیست.

* طلابی که امکان تحصیل به شیوه غیر حضوری فوق را ندارند، لازم است نسبت به ثبت درخواست مرخصی برای ترم جاری اقدام کنند.آموزش از راه دور