فراخوان مقاله

دوفصلنامه علمی تخصصی " شمیم تربیت"

فراخوان مقاله شمیم تربیت

گروه علمی اخلاق و تربیت اسلامی در راستاي اعتلا و ارتقاي دانش طلاب، فصلنامه علمي تخصصی شمیم تربیت را منتشر مي‌کند. لذا از كليه اساتيد و پژوهشگران محترم در اين رشته دعوت مي نمايد مقالات پژوهشی خود در این حوزه را به فصلنامه ارسال فرمايند.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، گروه علمی تعلیم و تربیت اسلامی جهت انتشار دوفصلنامه «شمیم تربیت» از اساتید، طلاب و پژوهشگران حوزه تعلیم و تربیت اسلامی جهت ارائه مقاله به این نشریه دعوت به همکاری کرد.

در این فراخوان، از همه اساتید، محققان و دانش‌پژوهان دعوت می‌شود مقالات چاپ نشده خود را با توجه به اهداف و محورهای اعلام شده در متن فراخوان در قالب word و از طریق آدرس الکترونیکی به نشانی g.tarbiyat@jz.ac.ir به گروه علمی تعلیم و تربیت اسلامی ارسال کنند.

اهداف دو فصلنامه:

الف) انتشار و معرفی تحقیقات برتر انجام شده اعم از کتاب­ها، پایان‌نامه­ها و مقاله‌ها در زمینه تعلیم و تربیت اسلامی

ب) نقد و بررسی آراء ونظریات علمی در حوزه مسائل تعلیم و تربیت اسلامی

ج) فراهم آوردن زمینه مناسب برای تبادل نظر و تضارب آرای متفکران و محققان رشته تعلیم و تربیت اسلامی

د) بسترسازی به منظور تولید علم و اندیشه و نظریه‌پردازی در حیطه تعلیم و تربیت اسلامی

ه) کمک به ایجاد ارتباط میان مراکز آموزشی و پژوهشی با پژوهشگران و کارشناسان علوم تربیتی و تعلیم و تربیت اسلامی برای انتقال و تبادل آموخته‌ها و تجربه‌ها و دستاوردهای تازه علمی

و) اطلاع‌رسانی علمی در مورد مسائل تعلیم وتربیت

محورها و موضوعات عمده مورد توجه دوفصلنامه

الف) فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی

ب) مکتب‌ها و رویکردها در تعلیم و تربیت اسلامی

ج) مبانی، اصول و روش‌های تعلیم و تربیت اسلامی

د) فقه تربیتی

ه) تاریخ تعلیم و تربیت اسلامی

و) آراء و اندیشه‌های تربیتی متفکران مسلمان

ز) ساحت‌ها و ابعاد تعلیم و تربیت در اسلام شامل: تربیت اعتقادی، تربیت اخلاقی، تربیت عبادی، تربیت عاطفی، تربیت جنسی، تربیت اجتماعی، تربیت سیاسی، تربیت اقتصادی و غیره

ح) روش‌شناسی تحقیق در تعلیم وتربیت اسلامی

ط) بررسی جنبه‌های مختلف آموزش و پرورش رسمی و غیررسمی با دیدگاه اسلامی

ی) حیطه‌های مختلف علوم تربیتی مانند: مدیریت آموزشی، برنامه‌ریزی درسی و آموزشی، روش تدریس، سنجش و ارزشیابی، آموزش و پرورش تطبیقی و  غیره

همچنین استخراج مقاله از پایان‌نامه دفاع شده و یا در حال تدوین بلامانع است.

پژوهشگران جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره تلفن های ۳۲۱۱۲۲۲۷ و یا ۳۲۱۱۲۵۶۸ تماس بگیرند.